Verksamhetsbeskrivningar för svenska företag

Rehabilitering i Kalix

Bothnia Network AB
Org.nr: 556586-1795
Bolaget skall arbeta med utveckling, tillverkning och försäljning av drift- och övervakningssystem som drivs lokalt eller via fjärrövervakningssystem samt nätteknik för processtyrning samt arbeta med patentfrågor och vär ...
Eurrac AB
Org.nr: 556738-7039
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva ett treårigt utvecklingsprojekt inom rehabilitering avseende att utveckla en ny bransch´ näringsverksamhet, nya tjänster inom rehabilitering, test och utvecklingsverksamhe ...
FB Tjänsteutveckling AB
Org.nr: 556698-7318
Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom arbetslivsinriktad rehabilitering, verka som projektledare i utvecklingsprojekt och bedriva produktutveckling av utrustning för camping samt idka därmed förenlig verksamhet.
Lindvalls Snickerier AB
Org.nr: 556117-1603
Bolaget skall bedriva tillverkning av snickerier, konsultverksamhet och utbildning inom hälsa, rehabilitering och arbetsmiljö samt organisationsutveckling.
Nova Gym i Kalix AB
Org.nr: 556725-3629
Föremålet för bolagets verksamhet är att driva gymverkstad i förhyrda lokaler med styrketräning, konditionsträning, rehabilitering, försäljning av tillhörande produkter och därmed förenlig verksamhet.